Pages

Madame waffle @ midvalley

Busy la lately
Tapi aku tetap nak share kat semua
Aku teraddicted dgn dessert yg satu nih
Kalo jejak midvalley jer
Memang tak boleh bayang mende lain
Sedap tak terkata
Madame waffle ni dekat midvalley
Floor atas sekali yg ade magnum cafe
Tapi dia belah mezzanine tu
Floor baru yg diorg tambah tu
Walaupon magnum cafe seberang jer dari madame waffle ni
Tetap tak boleh mengalahkan waffle yg lembut n sedap ni
Sekali ngap dah licin
Harga agak pricey tp tak semahal wafflemeister kat klcc tu
Mase lapar or boring kat opis pun aku terkenang2 waffle nih
opis dekat dgn midvalley la katejan
Kena mandrem ke apa???
Aku rase madame waffle ni dari jepun lah
Kedai dia penuh tulisan jepun
Tengah ulis pun terbayang2 masa waffle tu masuk dalam mulut

yang atas ni set
dapat plain waffle + caffe latte
harga rm12.90
plain pun sedappp!!how ?

2 pic bawah no different event
actually banyak kali g makan waffle ni
Ni la dia tiramisu waffle yg sedap tak terkata
tak muak langsung tau
harga rm9 satu plate tu
complaint takde duit la mahal la
tapi jugak makan waffle nih kan



Jangan lupa try k
mari la addicted sesama
ni ads tak berbayar ni
hiks