Pages

Promo Ephyra

Busynyaa sampai tak sempat nak update blog
sekarang ni kalo tak pukul 8 malam
pintu rumah pun aku tak nampak lagi
sampai2 jer sibuk buat tu ini

letih hari2 balik lambat begitu rupa
walopun keluar office awal
pancit aku camnih
ni sibuk pulak nak pindah rumah
tapi kalo dah hari2 balik lambat bila nak mengemasnya kan
udah la keje mengemas ni macam aku sorang jer
harap beno laki aku paham
tapi memang harapan jer lahhh

Btw, nak update harga Ephyra
Latest harga Ephyra dari aku as below :

Beli : 1 kotak = RM 180
          2 kotak = RM 350
          3 kotak = RM 500


Free Ephyra skin bar yer
aku pun belum sempat try sabun tu
tapi macamkan goreng pisang gak semua dok menanya jer
COD cuma kawasan nearby Subang & Bangsar jer
yang luar kawasan ni akan dipertimbangkan.
selalu limited sampai shah alam seksyen 7 jer
lebih dari tu jauh la uols
Kalo nak post ade extra charge RM 10
:
Whatsapp jer la senang : 013-7143341


0 comments:

Post a Comment