Pages

Madame waffle @ midvalley

Busy la lately
Tapi aku tetap nak share kat semua
Aku teraddicted dgn dessert yg satu nih
Kalo jejak midvalley jer
Memang tak boleh bayang mende lain
Sedap tak terkata
Madame waffle ni dekat midvalley
Floor atas sekali yg ade magnum cafe
Tapi dia belah mezzanine tu
Floor baru yg diorg tambah tu
Walaupon magnum cafe seberang jer dari madame waffle ni
Tetap tak boleh mengalahkan waffle yg lembut n sedap ni
Sekali ngap dah licin
Harga agak pricey tp tak semahal wafflemeister kat klcc tu
Mase lapar or boring kat opis pun aku terkenang2 waffle nih
opis dekat dgn midvalley la katejan
Kena mandrem ke apa???
Aku rase madame waffle ni dari jepun lah
Kedai dia penuh tulisan jepun
Tengah ulis pun terbayang2 masa waffle tu masuk dalam mulut

yang atas ni set
dapat plain waffle + caffe latte
harga rm12.90
plain pun sedappp!!how ?

2 pic bawah no different event
actually banyak kali g makan waffle ni
Ni la dia tiramisu waffle yg sedap tak terkata
tak muak langsung tau
harga rm9 satu plate tu
complaint takde duit la mahal la
tapi jugak makan waffle nih kan



Jangan lupa try k
mari la addicted sesama
ni ads tak berbayar ni
hiks

Promo Ephyra

Busynyaa sampai tak sempat nak update blog
sekarang ni kalo tak pukul 8 malam
pintu rumah pun aku tak nampak lagi
sampai2 jer sibuk buat tu ini

letih hari2 balik lambat begitu rupa
walopun keluar office awal
pancit aku camnih
ni sibuk pulak nak pindah rumah
tapi kalo dah hari2 balik lambat bila nak mengemasnya kan
udah la keje mengemas ni macam aku sorang jer
harap beno laki aku paham
tapi memang harapan jer lahhh

Btw, nak update harga Ephyra
Latest harga Ephyra dari aku as below :

Beli : 1 kotak = RM 180
          2 kotak = RM 350
          3 kotak = RM 500


Free Ephyra skin bar yer
aku pun belum sempat try sabun tu
tapi macamkan goreng pisang gak semua dok menanya jer
COD cuma kawasan nearby Subang & Bangsar jer
yang luar kawasan ni akan dipertimbangkan.
selalu limited sampai shah alam seksyen 7 jer
lebih dari tu jauh la uols
Kalo nak post ade extra charge RM 10
:
Whatsapp jer la senang : 013-7143341


Vacation mode

Dah hari ke 12 aku tour europe
Pergi berenam termasuk parents and adik lelaki
Sejuk beku kat sini
Tapi merasa main salji

Shopping sangat best
Tapi sedar diri kita ni rakyat marhaen kan
Aku pergi dari 24hb and balik nanti Insya Allah 13hb
Doakan selamat semuanya yer..aminnnnn