Pages

7 months later

Asyik update review dengan tips jer
Sudah la free2 dpt review kan
Boring lak..hiks
Nak cerita pasal anak hari nih
17hb lepas dah 7 bulan
Belom merangkak tapi dah boleh pusing balik bila dia meniarap
Aku rase mencabar sangat nak pilih mainan anak nih
nak beli yg keras kang terketuk kat dia nangis pulak
Beli soft toys macam dah banyak
Plus boy takkan la nak beli patung2 jer kan
Tapi kalo tak beli kang anak aku takde mainan pulak *tapi rumah macam pw uh barang aariz sajo
Dilema sangat nak pilih mainan anak hoi

Mainan favorite is handphone so belikan la brand leap frog sajo
Yang peliknya ade 3 jenis toys handphone and 2 tu brand fisher price
Yang memang button tekan2 saje
1 tu murah sebab hp lipat dalam rm30++
Lagi 1 tu mahal nau nau sbb bentuk iphone dalam rm80++
Leap frog yang ade screen bergambar baru rm 66

Pelik betul aku tengok

Cuma handphone leapfrog ni actually untuk yang 18 bulan

Ok jer sebab ada lagu and counting semua

Berbaloi untuk harga macam tu

Bila aariz ade handphone sendiri ni
Kurang la sikit kacau hp aku
Walopun kadang2 dia lagi suka hp mummy dia gak


Antara toys yang aku belikan untuk aariz berdasarkan umur yang tulis kat box mainan tu
toy telur yang pop up tu dalam rm 50++ kot
siap pakej ugut hubby aku
aku bayar 1 dia bayar 1
hubby aku kadang2 ngelat..tak aci!!haha
Jenuh beli macam2 toys kat aariz ni
Sudahnya dia pegang and belek jap
Bila sampai kat kaki dia harus dia sepak2 jer
Aiyoo..nangis mummy tengok dik
Sudahnya ni jer yang jadi favorite
Bangun tido and sebelum tido dia leh dok diam2 belek mende ni
Siap pakej tenyeh kat muka sebab geram


Beli kat kaison rm 9.90 sajo!
umie dia yang belikan..hiks
Beriya la aku dengan hubby beli toys mahal *maklum la anak baru satu
Tu baru toys kan
Baru2 ni pergi ke duri kahwin
Padahal aariz dah cukup tido and makan ni
Dia leh pulak mengelupur mase tengah duduk kat meja makan
Boring kot sebab duduk jer main pinggan polisterin
Memang kena lempar kat lantai jer
Tangan sibuk nak capai alas meja dengan pinggan nasi papa dia
Which is dah capai nasik pun!
Sib baik la dapat nasik
Kalo sambal kan ke kesiann
Memang la makan laju2 aku dengan hubby kan
Panjang akal anak mummy ni kan
Siap feeling driving lagi nih
eksyen je lebih..hiks


0 comments:

Post a Comment