Pages

Spa for baby

Tertengok kat ig yasmin hani
Dia hantar baby dia g spa kat hipopo baby spa
Macam best jer tengok
Dari masa pantang mmg aariz x penah nangis kalo mase mandi
Dia sgt cool dan calm
Senyap tapi nampak enjoy kne dgn air
Genap umur 3 bln lebih tu
Mmg obviously tunjuk dia suke main air
Mase nak tanggal baju pun muka dah berbunga2 nak main air
Tu yg sepakat nak bawak aariz engage dgn aktiviti yg involved air
Terus chinggg! Ingat anak yasmin hani
Dok cari2 hipopo baby spa yg nearest
And kebetulan hipopo baby spa baru jer buka kat puchong
It was the biggest branch complete with vip room
If in case baby takut dgn org ramai2 ke
Kat spa tu ade pool kecik dgn jacuzzi punya size tu
Aariz mmg kne masuk pool jacuzzi sebab size dia besar
Nak pegi sane sila buat appointment dulu takut full houseMemang ramai parents bawak baby g spa




Air dlm semua pool ni filtered by the way
Tak payah risau clorin ke ape
And air dalam pool tu suam jer


Pakej spa ni siap dgn swimming diapers yer
xyah pening nak beli kat mane and diorg ade jual if kita nak beli
tapi standard la harga diorg jual tu mahal
untuk baby diorg akan bg neck float
Float tu ikut size baby gak yer dari s sampai l

pakej yg aku amik ni 30 mnt untuk swimming
tapi before datang kme make sure baby tido cukup
makan cukup pendek kata mood tgh happy la
Sbb nak avoid baby crancky mase swimming
if not rugi la 30 mnt tu bkn lame mane pun
tp untuk baby mmg penat la



Tengok la aariz punya panjang
Sampai masuk pool kecik ni ngam2 jer untuk dia
Ni punya session mase dia 3 bulan
1st session mmg successful
Dia tak takut or nangis pun
Cuma memula masuk tu buat muka terkedip2 jer..hiks


Since pool tu ngam2 unuk aariz
so diorg dengan baik hati tukar aariz to bigger pool
still aariz cool jer dlm tu
cuma takes time dia nak kayuh kaki dalam tu



Settle swimming ade massage 30 mnt pulak
By the way total pakej ni if amik 1 session harga dalam rm69
If pakej mmg lagi murah tau and kitorg dah amik pakej utk aariz pun valid untuk setahun
Harga dlm rm500++
mase tgh massage ni la baru aariz nak crancky
Dah swimming of course la lapar kan


Untuk massage ade 2 jenis minyak
Satu tu free dah dlm pakej
Satu lagi minyak tu kne tambah rm5
Mmg reccomended sbb lepas pakai tak melekit
By the way, aktiviti ni sgt bagus untuk baby development
sesuai untuk newborn until up to 3 yrs
lagi bagus untuk baby yg susah nak tido
since lepas swimming ni diorg akan penat and tido pun lena
banyak lagi benefits dia yg sgt reccomended untuk baby

ada 5 branch nationwide which is 3 kat klang valley
satu kat penang and coming soon kat jb
dekat singapore dah famous pun baby spa ni
Untuk siapa yg dekat dgn area puchong leh pg branch sini yer
sila call dulu takut penuh

Unit No 6 & 7,
Ground Floor, Block K
Setia Walk Mall
Persiaran Wawasan
Pusat Bandar Puchong
47160 Puchong, Selangor, 
Tel: 03-5891 6684

0 comments:

Post a Comment