Pages

Kisah seram

Sementara tunggu nk buka
meh aku citer
igtkan bulan puasa aku ni berani

Aku ni rajin menebeng dekat satu forum tu
seronok bace dari tang gosip sampai la cerita seram
tp lg seronok bace kat bod misteri paranormal la
mmg ralit dok bace sampai hujung thread
pastu bila dah tak bace aku terbayang2
terus rase kena perhati la xleh tido malam semua
kat situ org shared pengalaman jumpe hantu
siap detail rupanya yer
yg peliknya tu bila baca and thread x abis lagi
aku x seram pun even nak tido malam pun ok

tetap da jadi camtu pun
bila boring2 nt aku melayan forum tu lagi
ketagih tau bace citer camtu
mcm baca novel pun ade tp free
walopun da tau takut kan
sampai la 2-3 hari ni dok mencari bahan bacaan
jumpe 1 thread nih
Thread tu siap list cerita sape yg best
Seram gila katenye

aku pun layan la thread tu
kisah benar tau
mungkin kita tak pernah terbayang sbb kita x nampak mende2 camni
name dia ilah keturunan bugis
family yg kuat agama
tp dia dgn adik beradik mmg ade 6th sense
sume tu ability x same ye
yg si ilah ni siap leh dpt petunjuk dlm mimpi
Dia pun ckp mcm penah termimpi pasal
adik shar***** yg jd mangsa org test ilmu
tp wallahualam la

bace citer dia mmg meremang2 bulu suma
siap citer details pasal yg dia nmpk tu cmana rupa
Bapak ilah ni pun pandai jugak mengubat sikit2
tp jenis low profile, xnak org tau dia ade ability
pastu si ilah ni kawen plak dgn org yg ade 6th sense gak
tp lg kuat semangat dr ilah ni
lepas kawen dirg g honeymoon kat bali
tempat faveret aku dgn hubby nih

mmg boleh expect la syaiton nirajim sume mmg maharalela kat sane
sbb sane mmg kuat memuja
setiap rumah dgn kedai hotel segala ade patung buruk tu
kat sane majoriti hindu muslim sikit jer
pastu siap bg ancak lg (ni pun tau sbb bace thread ilah ni)
Tp view kat sane mmg meletop cantiknya

Memula ilah citer dia kena kaco kat hotel
tp yg kacoo tu elok rupanya
pastu dia citer lak kecak dance tu nmpk
sume jin syeton menari same
siap describe rupa lg nih

Semalam mase bace x seram wehh
bila nk tido jer aku da terbayang dah
Mmg tido2 ayam jer nih
Pg td lepas sahur nk sambung tido
aku mimpi syeton menari kat pondok depan aku
pastu lelame dia dekat dgn aku sambil menari2 tu
hodoh la mukanya..mcm org mekap comot tu
pastu aku bace dia x heran
Tp dah dekat sgt ni aku terus jer bace
ayat kursi yg last tu byk kali
terus terbgn mcm terkejut yer
Ayooo..takuttttt

sape boring meh la layan sekali
nt kita leh takut same2

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=727909&mobile=yes


0 comments:

Post a Comment