Pages

Braces di bulan puasa

tetibe kan hari ni mcm blur nak tulis pasal ape
walopun blur tetap ade jer mende nak tulis kan
tu la org dah biasa potpet kat opis
dok umah lone ranger camni
mmg blog la jadi mangsa

dah lame tak update pasal braces kan
so far dah 3 bulan aku pakai
next appointment hari sabtu ni
mmg tiap bulan
aku xmo la ponteng appointment
Alhamdulillah mmg gigi aku cepat jer gerak
tapi kena igt, bila gerak tu agak tak selesa la
especially time makan
selalunya time sahur la aku kena

sekarang kan dok wat kuih pastu sedap lak tu
*kalo x sendiri sape lagi nak puji..haha
bila pas buka dah malas nak makan
dok pulun minum air jer
time bangun sahur
ade la rase ngilu kat gigi
feeling nak rase kuih raya sedap kan
seksa nak mengunyah sbb ade kacang sume

nasib baik bila mase buka dia ok jer
tapi seksa tang buka pulak
mcm hutan jer mulut aku ni
habis sume terselit2
sekarang gigi geraham aku in between tu mcm renggang sikit
senang la segala makan nak terselit segala
sib baik la ade berus kecik yg khas utk celah gigi
mmg best gila berus ni
celah2 braces sume senang nak berus

tapi tak sabar nak cabut braces ni
sebab nak wat teeth whitening
gigi aku dah karat..wuhuuu
tu la minum kaffein tak igt dunia
plus dia jd karat kat tepi2 besi tu
tapi bagus gak sbb sempat nak tabung untuk teeth whitening
dengarnya mahal
kalo murah kat bangkok sane
tapi tak bertauliah..berani ke ?

okes..sila tengok perbezaannya yer


ingat previous entry
aku cabut terus 4 batang tau
bengong mase lepas cabut
dok menyesal nape tak amik gambo pic asal
gigi aku senget sane sini
so bibir aku kalo tak senyum mmg nampak la sebelah ternaik

4th May 2013

sorry lah muka x semenggah
dah sakit2 kan dah nape pulak ko nak melawa bagai..haha

23rd July 2013

yg latest pic ni pakai S4 sbb tu terang sikit
plus aku tengah nak g event
tu yg bibir berkilat gitew kau
kan aku berkurung tak jumpa bebudak opis langsung dr bulan 6
bila jumpa mase buka puasa
mmg di akui aku dah kurus
tapi aku x rase kurus mane pun
berat aku still same
cuma bila pakai braces
pipi yg kembung leh jadi cengkung sbb gigi geraham ko
di tarik masuk kedalam
so pipi pun mcm cengkung la kan
mmg nampak la cheek bone aku ala2 timbul gitu
takpe la nak perasan pownnn..

0 comments:

Post a Comment