Pages

Eyelash perming

every week aku sgt excited tgu weekend..
ko dah stress and penat keje pastu balik sibuk wat keje umah lagi..
of course la looking forward for a weekend kan..
tu pun tetap bz gak..ntah ape la aku n hubby bz sgt..

last saturday aku wat eyelash perming..huhu..
my very 1st time experience buat ni lah..
ingat kan jap jer..lamaaa okeh..
almost 1 hour and half..pastu mcm takut jer nk bukak mata..
takut lak kang chemical dia masuk mata aku, buta lak x pasal2..
masa dia tgh buat tu ade la jugak penyesalan kan..
tapi tetap gigih nak chantek nih..

memang la terlelap gak..tapi jap jer..
tak lame pun..sampai tahap badan ko lenguh..
pastu nak gerak2 pun takut eyelash aku ni x jadi..hahaha
bila dah siap not bad jugak la..barbiedoll okeh!
selama ni bulu mata aku x lentik pastu tegak kedepan jer..

pic yg ade kat bawah ni jer tu pun x close up..
mase lepas siap tu lg lentik..terus rasa mata aku mcm luas jer..
by the way yg ni aku just beli dkt mcm groupon jer ..
rm 25 jer..ape salah try kan n dekat dgn umah aku..


gigih bergambo kat opis walopun ni tgh mental ni..

0 comments:

Post a Comment